Brand & Redning MidtVest logo

Ledige stillinger

Aktuelle stillinger

Luk alle
Åben alle

Brandmand hos BRMV

Alle brandfolk i Brand & Redning MidtVest er deltidsansatte. Det vil sige, at de udover jobbet som brandmand har et hovederhverv og bliver kun tilkaldt i tilfælde af udrykning.

Hvordan bliver du brandmand hos BRMV?

 

Som deltidsbrandmand er du med at yde en samfundsvigtig opgave indenfor brand, redning, klima og miljø.
Som deltidsbrandmand skal man være klar til at rykke ud fra brandstationen indenfor 5 minutter, hvilket kræver at man enten bor eller arbejder tæt på en brandstation eller begge dele.
Vi har både mænd og kvinder, unge og mere erfarne ansat. Vi sørger for uddannelsen, tøj og alt det praktiske. Du kan se mere om uddannelsen og jobbet her, ligesom du er velkommen til at ansøge via formularen herunder.

www.blivbrandmand.nu

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til

Frivillig hos BRMV

Brand & Redning MidtVest har frivilligenheder i Herning og Ringkøbing, som arbejder tæt sammen. De frivillige er en del af det daglige beredskab og løser mange forskellige opgaver,

Hvorfor skal du være frivillig?

Der er hele tiden brug for nye frivillige, som har lyst til at arbejde med at forebygge og afhjælpe ulykker. For verden er usikker og forandrer sig hele tiden. At være frivillig i Brand & Redning MidtVest giver dig muligheden for at hjælpe når det virkelig brænder på. Opgaverne er mangeartede, men vil typisk være indenfor de teams vi arbejder i. Se mere på linket:

 

Læs mere om det at være frivillig

Kontakt gerne vores dygtige koordinatorer hvis du vil høre mere om det at være frivillig hos BRMV

Brandkadet

I 2015 startede brandkadetter i Danmark op som et samarbejde mellem Brand & Redning MidtVest og ejerkommunerne. Der gennemføres 2-3 hold om året med 12 unge i alderen 13-16 år på hvert hold.

Brandkadetterne hos BRMV

 

Rekrutteringen foregår i samarbejde med ungdomsskolen, kommunens skoler, SSP, UU samt børne- og familieafdelingen. Grunduddannelsen består af 36 timers grundforløb på 12 uger og 37 timers praktikforløb på 12 uger. Efter endt praktikforløb har de unge bestået grunduddannelsen og kan kalde sig brandkadet og kan blive optaget blandt seniorkadetterne, som er det tilbud der følger efter og som gør den unge klar til at være frivillig eller deltidsansat brandmand. Brandkadetterne arbejder ud fra værdierne: mod, respekt, disciplin, ansvar, fællesskab og har som mål at motivere unge til uddannelse og beskæftigelse. Ansøgning udfyldes herunder.

Se mere om brandkadetterne

 


Se filmen om brandkadetterne her (link til youtube)