Brand & Redning MidtVest logo
Brand & Redning MidtVest logo

Brand & Redning MidtVest

Det daglige beredskab

Brand & Redning MidtVest skal som kommunalt redningsberedskab, kunne yde en forsvarlig indsats mod skader på personer, ejendom, miljøet ved ulykker og katastrofer, herunder terror- og krigshandlinger.

Vision/Mission

Hos Brand & Redning MidtVest arbejder vi med fælles værdier, og tror på at vi sammen kan nå længere. For at sikre at alle har samme retning, har vi udarbejdet en fælles vision og har defineret hvad vores fælles opgaver er.

Skriv til os

Vi er altid interesserede i at høre fra dig. Så brug formularen herunder til at sende os spørgsmål og beskeder, eller ring til os i vores telefontid.

Kommissionen

Beredskabskommissionen i Brand & Redning MidtVest afholder møde 4 gange årligt. Beredskabskommissionen varetager den umiddelbare forvaltning af Brand & Redning MidtVest jf. vedtægterne

Aktuelt

Se de seneste lokale og nationale nyheder fra beredskabets verden.

Ledige stillinger

Her kan du se de aktuelle stillingsopslag fra Brand & Redning MidtVest Nedenfor kan du også læse mere om jobbet som deltidsbrandmand eller som medlem af det frivillige beredskab i Brand & Redning MidtVest

Årsrapporter

Hos Brand & Redning MidtVest udarbejder vi hvert år en årsrapport i forbindelse med regnskabsafslutningen. her kan du læse mere om årets aktiviteter og bl.a. se nøgletal fra regnskabet. Hvis du ønsker at få tilsendt en årsrapport, så kontakt os.