Information

Fyrværkeri

Du skal ansøge om tilladelse til salg, håndtering og opbevaring af fyrværkeri Brand & Redning MidtVest behandler anmeldelser og ansøgninger om salg, håndtering og opbevaring af fyrværkeri samt ansøgninger om affyring af fyrværkeri i Herning, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern Kommuner

Midlertidige overnatninger og arrangementer

Du skal ikke længere ansøge om tilladelse til midlertidig overnatning, men i stedet anmelde overnatningen til kommunens byggesagsafdeling.

Forebyggelse af brand og kampagner

Her på siden vil du kunne finde gode råd og aktuelle kampagner.

Bål, afbrænding og levende lys:

Der er ikke afbrændingsforbud og du må gerne både grille og have hyggebål, men du må fx ikke afbrænde haveaffald. Åben ild er hyggeligt, men også farligt. Læs her mere omkring hvad du skal være opmærksom på.

Sirenevarsling og afprøvning af sirener

Hver nat testes sirenevarslingssystemet uden lyd. Men én gang om året skal systemet også testes med lyd. Siden 1994 er det sket på den første onsdag i maj kl. 12.

Prislister ved BRMV

Her kan du se de gældende prislister ved Brand & Redning MidtVest

Brandfarlig flaskegas i hjemmet

Her finder du de vigtigste regler, der gælder for opbevaring af brandfarlig flaskegas i private hjem. På denne side finder du information om de vigtigste regler for opbevaring af flaskegas i private hjem. Siden indeholder også gode råd og oplysninger om opbevaring af flaskegas. Vær opmærksom på, at denne side kun omhandler flaskegas (også kendt som LPG eller F-gas) og ikke andre gasarter som f.eks. ilt eller naturgas. Flaskegas anvendes bl.a. til gasgrill, terrassevarmere, varmeovne, vandvarmere og komfurer. Flaskegas kan forårsage brand eller eksplosion, hvis der sker udslip eller flasken udsættes for stor varmepåvirkning. Tryk på linket herunder for at gå til Beredskabsstyrelsens hjemmeside